Wie zijn wij?

Wij zijn een team van jonge DJ’s die ondertussen al heel wat huwelijken hebben mogen voorzien van muziek. Aangezien we meestal in dezelfde leeftijdscategorie vallen als de gasten, kunnen we altijd goed inspelen op hun voorkeuren van genres. Dat wil echter niet zeggen dat een oudere generatie niet aan hun trekken kan komen. We trachten de muziek altijd zo te selecteren dat elke gast op de dansvloer heeft gestaan. Daarnaast trachten we er altijd voor te zorgen dat de inkleding helemaal af is: een aangepast DJ-meubel voor huwelijken, sfeerverlichting en een mooie afwerking.

Hoe gaan wij te werk?

ThePartyProject is een drive-in show. Dat wilt zeggen dat wij enkele uren voor de aanvang van jouw feest komen aanrijden met een licht- en geluidsinstallatie. Vanaf de start van jouw feest voorzien wij een DJ die de hele avond zal zorgen voor muziek en de bediening van de lichtinstallatie. Bij afloop wordt de installatie weer meteen meegenomen.

We bekijken samen met het koppel ook altijd de praktische kant. Het uur van opbouw, aanvangsuur, … wordt met jullie afgestemd. We zijn – in de mate van het mogelijke – zo flexibel mogelijk met die uren. Stel dat je om 18u00 een receptie doet in dezelfde zaal als je avondfeest, is het voor ons absoluut geen probleem om de licht- en geluidsinstallatie al om 18u00 zodat je 1) geen last meer hebt van de opbouw tijdens je receptie en 2) wij achtergrondmuziek kunnen opzetten tijdens je receptie.

Mixtapes

Benieuwd wel soort muziek we typisch draaien op een trouwfeest? Beluister hieronder enkele mixtapes die live zijn opgenomen op een trouwfeest. Zonder knippen, zodat je exact hoort zoals jouw feest kan klinken.

Kies jouw DJ Booth

Een DJ booth is niets anders dan een mooi afgewerkte tafel waar het materiaal van de DJ staat. Je kan kiezen uit twee DJ booths: een chesterfield look in wit leer of een DJ booth gemaakt van steigerhout. Je mag zelf kiezen welke DJ booth jij het liefst ziet op jouw trouwfeest. 

Chesterfield look white

Steigerhout

Contacteer ons