Wie zijn wij?

Wij zijn een team van jonge DJ’s die ondertussen al heel wat bedrijfsfeesten hebben mogen voorzien van muziek. Dat gaat van formele netwerkrecepties waar we vooral loungy achtergrond muziek voorzien tot gezellige afterwork parties. 

Hoe gaan wij te werk?

ThePartyProject is een drive-in show. Dat wilt zeggen dat wij enkele uren voor de aanvang van jouw feest komen aanrijden met een licht- en geluidsinstallatie. Vanaf de start van jouw feest voorzien wij een DJ die de hele avond zal zorgen voor muziek en de bediening van de lichtinstallatie. Bij afloop wordt de installatie weer meteen meegenomen.

We bekijken samen met jullie ook altijd de praktische kant. Het uur van opbouw, aanvangsuur, … wordt met jullie afgestemd. We zijn – in de mate van het mogelijke – zo flexibel mogelijk met die uren. 

Kies jouw DJ Booth

Een DJ booth is niets anders dan een mooi afgewerkte tafel waar het materiaal van de DJ staat. Je kan kiezen uit twee DJ booths: een chesterfield look in wit leer of een DJ booth gemaakt van steigerhout. Je mag zelf kiezen welke DJ booth jij het liefst ziet op jouw bedrijfsfeest.

Chesterfield look white

Steigerhout

Contacteer ons