Bedankt Hans voor de fijne service, de vriendelijke aanpak en vooral de volle en swingende dansvloer op ons trouwfeest! We hadden het niet beter kunnen dromen.

Roos

Professionele verzorging van geluid en licht installatie! Vlotte samenwerking en communicatie! En een top DJ die het feest kan maken! Bedankt om te knallen op ons trouwfeest!

Toon & Lien

Bedankt Hans voor je geweldige, professionele en vriendschappelijke aanpak. Het was een geweldig trouwfeest. Jouw muziek was fenomenaal en plakte de mensen op de dansvloer. We hebben vaak moeten uitleggen ‘hoe we aan die DJ’ geraakt waren. Veel succes met alles in de toekomst

Tanya & Dirk

Hans heeft van ons trouwfeest een succesfeest gemaakt. Van de eerste tot de laatste minuut iedereen aan het dansen gekregen! Jong en oud samen op de dansvloer tot in de vroege uurtjes. Nadien alleen maar lovende reacties gekregen over de dj!! Dus zéker die 5 sterren waard.

Shana

Super tevreden! Deze dj heeft ons trouwfeest af gemaakt! Met alle genres muziek. Wij hebben er echt van genoten! Voor het volgende feest zal het deze dj opnieuw zijn !!!

Timmy

Gisteren trouwfeest gehad! Top DJ. Alles was tot in de punten in orde! Ook heel professioneel materiaal… Super bedankt voor gisteren was top. We zien elkaar toekomstig zeker nog.

Bono

Contacteer ons